Associació Milubis

Telèfon: 977 815 545
e-mail:  milubismaspujols@hotmail.com

L’associació Joves Milubis de Maspujols som un col·lectiu de més d’una setantena de joves de Maspujols d’entre 16 i 35 anys que any rere any unim els nostres esforços per tal de mantenir viu el nostre poble. Som un grup que, amb constància i il·lusió, organitzem un seguit d’activitats distribuïdes durant l’any i adreçades a joves, petits i grans del nostre municipi. El nostre objectiu principal és, per tant, participar com a grup de joves en la vida social i cultural de Maspujols. Tot i així, també organitzem activitats que afavoreixen la participació dels joves dels pobles veïns i que ens permeten, així, mantenir bones relacions amb la resta de la comarca.

Els nostres inicis com a entitat juvenil cal situar-los a l’estiu del 2003, amb la organització de la primera edició de l’Aftersun, un festival de música electrònica que, des del primer dia, ha sigut una activitat amb molt de ressò a la nostra província. Després d’aquella primera edició de l’Aftersun, doncs, ens vam constituir com a entitat juvenil sense ànim de lucre, i actualment també formem part del cens d’entitats de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El fet de convertir-nos en una entitat legal no només va unir a tots els joves del poble i ens va motivar a actuar en una única direcció, sinó que també ens va donar la força necessària per convertir-nos en un dels col·lectius de joves més actiu de la comarca.

Les activitats que organitzem des de l’associació Milubis són activitats lúdico-culturals, entre les quals cal destacar la cavalcada de reis, les jornades de futbol sala, la festa del vi, el concert jove No More Water Melon, la gimcana que cada any organitzem pels nens de Maspujols, l’Aftersun i, des d’aquest any, la festa de carnaval. Treballem, doncs, en l’àmbit de l’esport, en l’àmbit lúdic, en l’àmbit gastronòmic i en l’àmbit cultural, des d’on donem suport a la música catalana, ens impliquem en les noves tendències àudio-visuals de la nostra província i recuperem i mantenim les festes més tradicionals i més arrelades dins del nostre poble.

La programació anual de l’entitat és dissenyada, gestionada i coordinada pels Milubis, però també rebem suport per part de l’Ajuntament de Maspujols i de la Coordinació Territorial de Joventut. D’aquesta manera, l’associació Milubis també és una oportunitat que tenim els joves de Maspujols per satisfer les nostres necessitats, tant en l’àmbit lúdic com en l’àmbit laboral o educatiu. Creiem, doncs, que és molt important que un poble petit com Maspujols tingui un grup de joves d’aquestes característiques i que s’ha de fer el possible per mantenir-lo en moviment.

Subscriure a
Menu

Menú principal