Grup de Diables de Maspujols

C/ de Baix, 19-21
Contacte: diablesdemaspujols@hotmail.com

El Grup de Diables de Maspujols va ser creat l'any 1985 per un grup de joves del poble amb la finalitat de gaudir d'una activitat més pel poble i a la vegada difondre la cultura catalana a través de l'espectacle del foc.

Al llarg dels anys, el Grup de Diables ha anat participant en diversos correfocs i cercaviles pels pobles de la província de Tarragona, sempre deixant el nom del poble ben amunt. Aquest grup també ha participat en dos casaments, fet no gaire habitual per un grup de diables, tot això ens demostra la feina ben feta al llarg de tots aquests anys.

L'activitat més destacada al nostre poble i que ningú pot deixar de recordar, és l'espectacle que es va oferir a tot el poble durant els actes de la Festa Major de la Mare de Déu d'Agost de l'any 2006. Una barreja de foc, llum i so, on fins i tot es va poder veure l'actuació de dos diables baixant des de dalt del campanar fent "rapel" amb les torxes a l'esquena.

El Grup de Dialbes de Maspujols està format per uns 30 joves del poble. A part dels diables, hi ha els timbalers i grallers, animant sempre les trobades. Finalment, també comptem amb els fidels col·laboradors, que amb la seva ajuda s'aconsegueix que l'espectacle sigui possible.

El Grup de Diables es troba inscrit dins el catàleg de cultura i espectacles de la Diputació de Tarragona.

Subscriure a
Menu

Menú principal