Revista Maspujols.cat

Maspujols.cat és una revista quadrimestral creada l’any 2009, pensada i feta per veïns i veïnes del poble de Maspujols que hi col·laboren desinteressadament. Una revista per dinamitzar la comunicació dintre del municipi però també per externalitzar les activitats del poble a tota la comarca.

A part de l’actualitat de Maspujols, la revista tracta temes d’interès general dividits en diferents seccions com son; natura, història, ciència, salut, receptes de cuina, ... i alguns altres temes que van sorgint, així com un reportatge central que va tocant diferents temes, tots pensats i escrits pels propis veïns del poble.

La revista es distribueix de manera totalment gratuïta per a totes les cases del poble i per a totes aquelles persones que el visitin, ja que també es troben disponibles als diferents establiments de la vila. Podeu seguir-nos a les xarxes socials on trobareu les nostres revistes en format on-line.

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ: Oficina Arquia Banca, Cafeteria i Pastisseria Maspujols, Perruqueria M. Lourdes, Perruqueria M. Antonieta i Bar del Casal.

CONTACTE (PUBLICITAT I COL·LABORACIONS): revistamaspujols.cat@gmail.com        

SUBSCRIPCIONS ONLINE: revistamaspujols.cat@gmail.com

         

 

Revista núm. 30 Revista núm. 31 Revista núm. 32 Revista núm. 33 Revista núm. 34 Revista núm. 35 Revista núm. 36 Revista núm. 37 Revista núm. 38 Revista núm. 39 Revista núm. 40 Revista núm. 41 Revista núm. 42 Revista núm. 43 Revista núm. 44 Revista núm. 45 Revista núm. 46 Revista núm. 47
Subscriure a
Menu

Menú principal