Revista Maspujols.cat

Maspujols.cat és una revista quadrimestral creada l’any 2009, pensada i feta per veïns i veïnes del poble de Maspujols que hi col·laboren desinteressadament. Una revista per dinamitzar la comunicació dintre del municipi però també per externalitzar les activitats del poble a tota la comarca.

A part de l’actualitat de Maspujols, la revista tracta temes d’interès general dividits en diferents seccions com son; natura, història, ciència, salut, receptes de cuina, ... i alguns altres temes que van sorgint, així com un reportatge central que va tocant diferents temes, tots pensats i escrits pels propis veïns del poble.

La revista es distribueix de manera totalment gratuïta per a totes les cases del poble i per a totes aquelles persones que el visitin, ja que també es troben disponibles als diferents establiments de la vila. Podeu seguir-nos a les xarxes socials on trobareu les nostres revistes en format on-line.

PUNTS DE DISTRIBUCIÓ: Oficina Arquia Banca, Cafeteria i Pastisseria Maspujols, Perruqueria M. Lourdes, Perruqueria M. Antonieta i Bar del Casal.

CONTACTE (PUBLICITAT I COL·LABORACIONS): revistamaspujols.cat@gmail.com        

SUBSCRIPCIONS ONLINE: revistamaspujols.cat@gmail.com

         

 

Revista núm. 40 Revista núm. 41 Revista núm. 42 Revista núm. 43 Revista núm. 44
Subscriure a
Menu

Menú principal